Az elmaradt pozsonyi koncert után volt némi aggodalom, hogy mi lesz Nicki Minaj budapesti fellépésével. Már a tegnapi nap folyamán jelezték a szervezők, hogy a technikát szállító kamionok az útviszonyok miatt nem tudnak időben megérkezni, így alapból 1,5 órás csúszásra lehet számítani. Így módosult a kapunyitás és a kezdés is.

Rubint Réka jelezte is az Instagramján, hogy amúgy is csak lánya miatt ment el Nicki Minaj koncertjére, de a késés miatt már szinte biztos, hogy nem fog rászokni arra, hogy este egy aránéban nézzen valami sztárt énekelni.

Tolvai Reni is ott volt, aki nem a lelátóról, széken ülve nézte a showt, hanem a színpadhoz legközelebb eső első sorokban állva bulizott Minaj zenéjére.

RENI TOLVAI (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés,

 Sáfrány Aleska Emese is ott volt a közönség soraiban.

🤦🏽‍♀️😅

Sáfrány Emese (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

 A koncertről az Indexen olvashat részletesebb kritikát, de egy részletet kiemelnénk. A helyszíni tudósító úgy látta, hogy 

bizonyos értelemben a Nicki Minaj-koncert 10/10 volt, mert tényleg ott volt, és olyanokat mondott, hogy "AMI BUDAPESTEN TÖRTÉNIK, AZ BUDAPESTEN IS MARAD"és pontosan tudhatta mindenki, hogy valószínűleg ugyanezt mondta Łódzban és Münchenben is, dehallani annak a városnak a nevét a szájából, ahol aztán koncert után ezrek próbálnak felférni egy túl pici 990-es éjszakai buszra, az megéri ezt a pénzt.