Az Anna and the Barbies énekesnőjét, Pásztor Annát az utóbbi egy évben egy 40 éves, P. Jozef nevű férfi zaklatta rendszeresen, amiről nem igazán volt hajlandó leszokni, ezért az ügy végül bírósági tárgyalásig fajult. Fél éve volt már a börtönben, amikor a napokban a zaklatásról szóló vádakat emberölés előkészületének bűntettének vádjára súlyosbították. Ennek az volt az oka, hogy tavaly augusztusban a férfi egy késsel próbált az énekesnő életére törni annak Budapest Parkban tartott koncertjén. 

P. Jozef nem tudta feldolgozni a fejleményeket, ettől állítólag összeomlott, és február 27-én öngyilkosságot követett el a zárkájában. A Blikk azt írja, hogy a férfi a nyaki ereit sértette meg, és ugyan szinte azonnal kórházba szállították, február 28-án hajnalban végül életét vesztette. 

A lap felkereste az énekesnőt a történtekkel kapcsolatban, akit annak ellenére is megrendített a hír, hogy az utóbbi időben már attól tartott, a férfi a gyerekeit is bántani fogja. 

Borzasztóan sajnálom, őszinte részvétem a családnak és a barátainak. Nagyon sajnálom a történteket. A múlt heti bírósági tárgyaláson én őszintén elfogadtam a bocsánatkérését, elhiszem, hogy megbánta, amit tett

- nyilatkozta Pásztor Anna. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.