Priyanka Chopra indiai származású színésznő és a királyi családba májusban beházasodott Meghan Markle világraszóló barátnőknek számítottak - eddig. A US Weekly egyik jól értesült forrása legalábbis azt állítja, hogy a köztük lévő jó viszonynak annyi, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a színésznő szándékosan kihagyta Markle babaváró partiját a múlthéten, ahol egyébként Serena Williams teniszező és George Clooney felesége, Amal Clooney is ott volt. 

Állítólag az egészet Markle kezdte azzal, hogy nem volt hajlandó részt venni Chopra és Nick Jonas decemberi esküvőjén, noha ő ott volt akkor, amikor a hercegé hivatalosan is összekötötte az életét Harry herceggel. Ugyan Markle a terhességére hivatkozva nem jelent meg a ceremónián, Choprát állítólag olyan rosszul érintette ez, hogy véget vetett a barátságuknak, amit úgy kommunikál a külvilág felé, hogy az általa írt könyvének promózásával takarózik, miközben maga sem vesz részt Markle babaváróján.

Rosszul esik neki, hogy Markle, aki világszinten nyilvánvalóan kevésbé híres, mint Chopra, nem tiszteli eléggé őt és a barátságukat, ami csakis akkor lehetne menthető, ha Meghan hajlandó lenne bocsánatot kérni

- nyilatkozta a forrás, ezzel szemben Chopra szóvivője egészen mást mondott: 

Nincs semmiféle ügy a két nő között. Barátnők, és ha bárki mást állít róluk, akkor az hazudik. 

Talán egy szép napon megtudjuk, mi a teljes igazság.