A Való Világ 7. szériájának második helyezettje a Blikknek mesélte el, hogy mi történt vele a valóságshow utáni időkben. Elmondta, hogy a hirtelen jött hírnévvel rengeteg stressz járt, illetve az tis fel kellett dolgoznia, hogy nem ő nyert.

Dennis 2016-ban visszaállt kéménytechnikusnak, mert jól fizetett, de azzal párhuzamosan kiadott egy új dalt is. Az volt a Beteszem. Akkor Zólyom Attila volt a menedzsere, aki azt mondta, hogy Dennis "olyan dolgokkal fog előrukkolni, amit nem fognak egy könnyen elfelejteni az emberek." (Ezek valahogy elmaradtak, illetve nem nagyon emlékszünk rájuk - a szerk.)

A VV7 egykori szereplője elmondta, hogy a VV7 után elkezdett kábítószerezni.

 Először füveztem, utána jött a kokain. Jártam fellépni közönségtalálkozókra, mindennap drogoztam. Egy év után kezdtem el azt érezni, hogy valami nem stimmel. Paranoid lettem, mindenkiben a rosszat láttam, és nagyon sok embert elmartam magam mellől, pedig ők szerettek, és csak segíteni akartak.

Volt olyan, hogy hónap közepén már előleget kellett kérnie a főnökétől. Ez is ,de leginkább VV Fanni, egykori barátnőjének halálhíre volt az, ami miatt úgy döntött, hogy nem folytathatja tovább ezt az életvitelt.

 Egy pillanat alatt lepergett előttem az életem. Akkor gondoltam bele abba, hogy ennyi egy emberi élet, bármikor vége lehet. Egy éve tiszta vagyok, sőt, fél éve még a cigit is letettem. Nagyon büszke vagyok magamra, és remélem, a történetem sokaknak mutat majd jó példát. [...] Új életet kezdtem, már nincsenek anyagi problémáim, új lakásba költöztem, és végre olyan vagyok, mint a villa előtt.

(Blikk)