Majka és Curtis közösen állhatnak színpadra

2019.03.18. 08:37

Egyelőre nem közös fellépésről van szó, hanem egy díjkiosztós megjelenésről. Az történt, hogy Fonogramra jelölték a Füttyös, a Valami rap és az Irány Sopron! című dalt. Ezeket pedig Majkával közösen jegyzik. 

 Amikor kiderült, hogy Fonogram-díjra jelölték három számunkat is, köztük a Király Viktorral közös nótánkat, Peti felhívott, hogy menjünk együtt. Mindenki azt hiszi, rosszban vagyunk, pedig ez nem igaz. Történt, ami történt, de rendeződtek a dolgok köztünk, és szoktunk beszélni egymással

- mondta Curtis a Borsnak. 

Még 2018 nyarán, augusztus végén történt, hogy Majka az egyik fellépésén kijelentette, hogy szereti Curtist, de nem tud vele mit csinálni, hogy a barátját elcsábította egy másik barát, a "mocskos kábítószer". Ezt követően volt egy kis üzengetés is, majd Curtis több fellépésén sem jelent meg. Közben meg volt, hogy egy autóbaleset után agyrázkódás gyanúja mellett is dolgozott a TV2-nek. 2019 januárjában beismerte, hogy Majkának mindenben igaza volt, és közölte, hogy elvonóra megy. A hír hallatán Majka is csak biztatni tudta.

(Bors)