IMG 7449

Már Liptai Claudia 12 éves lánya is influencer

2019.03.21. 08:34

Gesztesi Pankáról akkor írtunk először, amikor édesanyja, Liptai Claudia soron kívül ment be vele az orvoshoz. Ez 2007-ben volt, azóta a kislányból 12 éves kamaszlány lett, és könnyen előfordulhat, hogy idővel már nem híres szülei (édesapja természetesen Gesztesi Károly) miatt fogjuk emlegetni, hanem saját jogon. Úgy néz ki ugyanis, hogy Gesztesi Pankából influencer lett.

View this post on Instagram

#miss #dominikana 💗💗

A post shared by P~A~N~K~A (@gesztesipanka) on

Mondjuk a követőinek a száma egyelőre nem döntöget rekordokat, mert az valamivel hatezer felett van még csak, ami nem számít különösebben soknak (összehasonlításként: Debreczeni Zitának 148 ezer követője van, Palvin Barbarának meg tízmillió), de Gesztesi Panka már így is kap megbízást arra, hogy egy terméket reklámozzon egy-egy instagramposzttal. Íme, itt a Marionnaud megbízásából készült egyik poszt.

Gesztesi Panka a Marionnaud megbízásából több posztot is jelentetett meg decemberben, ezen kívül rengetegszer promózta az őszi szezonban a Sztárban sztárt is, de feltételezzük, hogy azért nem kapott pénzt, mint ahogy minden bizonnyal azért sem, amikor tavaly posztolta, hogy milyen könyvet olvas...

Az egri csillagokat!

Minderről most azért jut eszünkbe beszélni, mert a témában a Story magazin meginterjúvolta Liptai Claudiát, aki többek között elmondta, hogy lányának fizetése életkorára tekintettel még hozzá, a szülőhöz érkezik.

Az oldal tetején látható borítóképet 2017 novemberében készítettük Liptai Claudiáról és Gesztesi Pankáról.