Vasárnap este egy férfi leugrott az Allee bevásárlóközpont egyik emeletéről. A Bors megszólaltatta az egyik szemtanút, aki történetesen pont a Feleségek Luxuskivitelben című realityből ismert Smaltig Dalma volt. Épp a bevásárlóközpontban volt, és látta is az egészet. Elmondása szerint az illető biztosan szándékosan ugrott, mert pizsamában volt, és levette a papucsát, majd átmászott a korláton.

 Egy pillanat alatt történt. Sosem felejtem el azt a hangot: akkorát csattant a teste, mintha egy fal dőlt volna le. Nem gondolkodtam, csak rohantam a biztonságiakhoz, hogy hívjanak mentőt. Sokkot csak később kaptam, amikor felfogtam az egészet, alig jutottam le­vegőhöz

- mondta, majd arra is kitért, hogy innentől kezdve csak a függőfolyosók alatt fog közlekedni a plázákban. Nem csak az dühítette fel, hogy az emeletről leugrott férfi akár egy gyerekre is eshetett volna, akinek még nagyobb baja lehetett volna, hanem az, hogy az emberek azzal voltak elfoglalva, hogy lefotózzák a földön fekvő embert és az egyre nagyobb  vértócsát.

 Nem értem, hogy nézheti valaki végig, ahogy egy má­sik ember fejéből fo­lyik a vér

- zárta rövidre a témát.

(Bors)