Nicolas Cage-ről, a fenti képen látható színészről eddig úgy tudtuk, hogy háromszor házasodott, és három házassága végződött szétválással. Nos, ezek a számok az elmúlt egy hét leforgása alatt négyre emelkedtek.

Az 55 éves, mémekben gyakran előforduló színész első felesége Patricia Arquette volt 1995 és 2001 között. A második nej címét Lisa Marie Presley viselte 2002 és 2004 között, akinek Cage egyébként a harmadik férje volt bizonyos Danny Keough és Michael Jackson után. 2004-ben a Coppola-családhoz tartozó színész egy volt pincérnőt vett el, tőle 2016-ban vált el.

Nicolas Cage új szerelmének létezését egyáltalán meg se írtuk, pedig állítólag már majdnem egy éve együtt voltak, amikor a múlt szombaton összeházasodtak Las Vegasban. Mentségünkre legyen mondva, hogy kapcsolatukat nem vitték a nyilvánosság elé, legálisan felhasználható képet a hírügynökségek nem is találnak a feleségről, erről a bizonyos Erika Koikéról, akiről mi sem tudunk sokkal többet mondani vagy mutatni azon kívül, a vezetékneve Japánban nagyon gyakori.

Na de most már talán nem is olyan fontos fotót keresni erről a nőről, mivel Nicolas Cage az ET Online szerint szerdán, kemény négy nap házasélet után beadta a keresetet a házasság érvénytelenítésére. A lap birtokába került dokumentumok szerint a kérelem azt tartalmazza, hogy ha az érvénytelenítés nem lehetséges, akkor válásért folyamodik a hatóságokhoz.

Britney Spears jut az eszünkbe, aki 2004-ben mindössze 55 óra házasélet után érvénytelenítette Las Vegasban köttetett frigyét. Igaz, hogy Britney Spears akkor 23 éves volt, nem 55.

I'll ride Nicolas Cage all the way to the front page.