Nemcsak Agnès Varda filmrendezőnőt gyászolja most a világ, hanem a Prodigy frontemberét is. Keith Flint március 4-én halt meg, a temetését pedig tegnap, azaz március 29-én, pénteken tartották Bockingban, ami az angliai Essexben található. Egy több, mint 2,5 kilométeres útvonalon haladt végig a temetési menet, és a menet mellett kétoldalt mindenhol rajongók álltak. Az Instagramról mutatjuk a legjobb fotókat/videókat a gyászszertartásról.

Amint arra némileg számítani lehetett, a Prodigy rajongói nem néma csöndben állva asszisztálták végig a temetési menetet, hanem vittek magukkal zenét, és ment a rave. Volt, aki félmeztelenül táncolt az elektronikus zenére – temetésen ilyet nem gyakran lát az ember, dehát Keith Flint maga sem volt egy hétköznapi figura.

A fenti videón az látható, ahogy a koporsót bevitték a templomba az összegyűlt rajongók tapsa és kiabálása mellett.

Természetesen részt vett a szertartáson a Prodigy többi tagja is. A fenti képen Liam Howlett látható, a Prodigy másik vezetője, egy relikviának számító övet visz a hátán.

Íme ugyanő szemből.

A szertartáson részt vett Keith Flint özvegye is, Mayumi Kai. 2006-ban házasodtak ők össze, a zenész öngyilkosságakor azonban már külön éltek.

A fenti poszt azt állítja, hogy kifejezetten fesztiválhangulat volt a temetésen. A koporsót szállító hintón az egyik virágdísz a Prodigy hangya alakú logóját formázta.

És a végére még egy poszt egy rajongótól, aki részt vett a gyászszertartáson – egy pohár sörrel a kezében, ha az utolsó képnek hinni lehet.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Félmeztelenül, sörözve partiztak a gyászolók a Prodigy frontemberének temetésén

Keith Flint március 4-én lett öngyilkos, most pénteken temették. A 2,5 km-es menetből gyakorlatilag egy fesztivál kerekedett a fotók/videók szerint.

46 · Mar 30, 2019 04:44pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments