Budapest Central European Fashion Week néven volt divatrendezvény-sorozat az elmúlt napokban. Ez itt a heti trend, azaz az a cikk, amiben a hét végén az elmúlt egy hét legfontosabb-legérdekesebb eseményén megjelentek ruháit nézegetjük, szóval természetesen most a BCEFW-n megjelent azon hírességek közül válogatunk, akik aztán az Instagramra is kitették magukat.

Tatár Csilla

Elsőnek Tatár Csillát nézzük, aki egy semleges színű és klasszikusan csinos fazonú ruhát viselt: az egészet természetesen alul az a vörös csík dobja fel baromira. A színkombinációból semmi nem lóg ki, se a cipő, se a haj, se a smink, se egy kiegészítő – ezen az eseményen egyszerűen muszáj volt Tatár Csilla szoknyaszegélyét figyelni!

Rúzsa Magdolna

Hasonló alapszínt választott Rúzsa Magdolna énekesnő. Visszafogott pasztellárnyalatok, egyszerű frizura, klasszikus fazon – pl. nekem ez így már egy kicsit túl minimalista egy divateseményhez, még az aprólékosan díszített cipővel együtt is, de amint az a fenti posztból látszik, az InStyle például egy WOW!-val dicsérte meg Rúzsa Magdit.

Festy

A Festy In Style cím alatt futó Instagramot több, mint negyedmillióan követik, ennek ellenére az általában csak Festy néven szereplő influencer-divatguruval itt a Velveten relatíve ritkán szoktunk foglalkozni. Na majd most, A budapesti divathétről ugyanis természetesen nem hiányozhatott ő sem, a fenti képeken egy bő, lenge, tengerkék alapszínű szettet mutat be, amihez, és ezen valamennyire meglepődtünk: tornacipőt viselt.

Orosz Barbara

Orosz Barbara műsorvezető nem (csak) a fotófalnál, hanem a helyszín, azaz a Várkert Bazár előtt fényképezkedett le, ő egy olyan ruhában volt, ami már-már menyasszonyi ruhának is beillene, azonban ha az ember kicsit jobban megnézi a képeket, kiderül, hogy egyáltalán nem lakodalomra kell itt asszociálni. Orosz Barbara fején/hajában arany babérkoszorú volt ugyanis, mint egy istennőnek, szóval valószínűleg az egész szettet az Olümposz ihlette. Baromi nagy szó Magyarországon, ha egy ruhaösszeállítás mögött olyan ötlet van, ami túlmutat azon a szinten, hogy „jól állnak nekem ezek a színek” vagy „ezt adta a szponzor”, szóval reméljük, mindenki értékeli Orosz Barbara ötletét-odafigyelését.

Dobó Kata & Lakatos Márk

És az utolsó képen két személyt mutatunk egyszerre, Dobó Katát és Lakatos Márkot.

Önnek ki a kedvence?

Dobó Kata az utóbbi időben filmrendezőként szerepelt általában a nyilvánosság előtt. Talán csak én képzelem bele, talán direkt választás volt, mindenesetre mintha korábbi ruhái lényegesen komolyabbak lettek volna, mint ez a fekete alapszínű, de mégis színes, virágos és extranőies, már-már csajszis összeállítás.

És drasztikusan kiemelkedik az összképből Lakatos Márk, akitől az ember mindig valami meghökkentőt vár, és általában meg is kapja. Nevetségesen túlméretes pulóver nevetségesen arcbamászó márkamegjelöléssel, hasonlóan karikatúrába hajlóan nagy napszemüveg és megintcsak tornacipő – nem lehet őt nem észrevenni, és minden bizonnyal ez is volt a cél.

Nos, önnek ki lett a kedvence a hat közül? Szavazzon! Vagy ha egyetlen klikkel nem tud mindent elmondani, a Facebookon várjuk a kommentjét!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nézzük, Tatár Csilla, Dobó Kata és a többiek miben mentek a divathétre!

Divathét volt Budapesten, ezért a heti trendben ezt az eseményt szemlézzük. Orosz Barbara görög istennőnek öltözött! Ki tetszik a legjobban?

8 · Mar 31, 2019 04:31pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments