SETTING POWDERS by @kyliecosmetics launching March 7th💗

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Pedig azért is volt különösen nagy hír, hogy Kris Jenner lánya lett a Forbes szerint a világ legfiatalabb milliárdosa, mert ő nem egy irgalmatlan vagyon örököseként érte el ezt, hanem keményen megdolgozott érte. Most saját maga ismerte be, hogy az azért úgy nem állja meg a helyét, hogy egyedül kereste volna meg ezt a rengeteg pénzt. Így fogalmazott:

Nem mondhatom, hogy magam csináltam volna az egészet. Persze, ha csak az anyagi részéről beszélünk, akkor technikailag igen. Semennyi pénzt nem örököltem, viszont lett egy csomó segítségem és egy óriási felületem.

Kylie Jenner a Keeping Up with the Kardashians című realityben kezdte kislányként. Egyszer elmondta, hogy pont ezért már nagyon fiatal korától kezdve sokszor volt kisminkelve. Ennek köszönhetően rengeteg tapasztalatra tett szert a kozmetikumok terén. Innen jött az ötlet, hogy csinál egy saját márkát. Ebből lett a Kylie Cosmetics, amit kizárólag a saját felületein kezdett el értékesíteni. Ahogy Kim Kardashian különböző cuccai is, úgy Jenner sminkes termékei is szinte pillanatok alatt elfogynak. Erre gondolhatott, amikor a hatalmas felületről beszélt, hisz az Instagramon 130 millió követője van, és szemmel láthatóan ez a rajongói tábor nem csak lájkolgatni jár Jenner oldalára, hanem vásárolni is.

(The New York Times)