Március végén indult a Keeping Up with the Kardashians 16. évada. Ennyi idő alatt egy család életéről szóló reality eléggé el tudott volna laposodni, de mivel a Kardashianékról van szó, ezért ez nem opció. A könnyed reality elején Kylie és Kendall még nagyon gyerekek voltak, de Kourtney, Khloé és Kim Kardashian se voltak még azok a kimondottan komoly felnőttek, így anno több volt a bolondozás, egymás szívatása. Most viszont már mindenki felnőtt, és a témák, a hangvétel is formálódott. Az előzetes alapján a 16. évad Khloé megcsalási ügyéről fog szólni. Ez lesz a dráma középpontjában. De van még valami, amivel igyekeznek még érdekesebbé tenni a soron következő részeket:

többet fog szerepelni Kanye West, akit akár Mr. Kim Kardashiannek is lehetne hívni.

Eddig is lehetett már látni a valóságshow-ban, aminek elég erősen az ő felesége a főszereplője, de most mondhatni visszatérő mellékszereplő lesz. Sőt! És itt jön a nagy durranás:

Kanye West ebben az évadban fog először direkt interjút adni a "kamerának", először lesz olyan, hogy a lement jelenetek után ő is elmondja, hogy mit gondol az egészről.

Ez lesz a Keeping Up with The Kardashians 16. évadának WOW-faktora, hogy "családban marad" alapon felkérték egyikük férjét, hogy ugyan szerepeljen már az életükről szóló realityben picit többet. Költséghatékonyságból jelest érdemel a sorozat.

(The New York Times)