Justin Bieber múltkor még azt kérte a rajongóitól, hogy imádkozzanak érte, majd bejelentette, hogy egy kis pihenésre van szüksége, ezért visszavonul a zenéléstől. Úgy látszik, hogy nagyon összejöhettek nála a dolgok, mert sikerült a netezők szerint egy otromba, sértő tréfát űznie a terhességből.

Április 1-jén egy ultrahangos képet posztolt Instagramjára. Felmerült a gyanú, hogy ez valami áprilisi tréfa, de aztán megosztott pár képet, amiken felesége, Hailey Bieber látható egy kórházi szobában, mellette egy doktor és egy nővér (?), akikkel közösen nagyon feltűnően nézik a hasát. 

If U thought it was April fools

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés,

Ehhez még a kanadai popsztár azt is odabiggyesztette megjegyzésként, hogy

ha esetleg még mindig áprilisi tréfának gondolná valaki...

Aztán kiderült, hogy az egész egy átverés volt: Hailey Bieber nem terhes. Ezzel viszont sikerült egy csomó embert megsérteni. Több komment és twitteres poszt is azt taglalja, hogy 

a terhességgel nem illik viccelődni.

Többen is megjegyezték, hogy ez azért nagy parasztság, mert rengeteg ember küzd azért, hogy teherbe tudjon esni, ő meg poént csinál az egészből. Mások azzal a statisztikai adattal jöttek, hogy

8 emberből 1 szenved, mert nem esett még teherbe, és 4 emberből 1 már elveszített egy babát.

Tiszteletlen és gyerekes dolog volt ezzel viccelődni az internetezők szerint. Bieberék még nem reagáltak ezekre az üzenetekre, viszont az áprilisi tréfálkozással egy időben Hailey Bieber pont azt osztotta meg Instagramján, hogy mennyire örül, hogy márkával dolgozhat együtt, ami támogatja a női vállalkozói szellemet.

(Buzzfeed)