Alig ért véget az egyik viharos kapcsolata a színésznőnek, máris talált magának egy másik pasit. Julia Roberts unokahúga egy hónapja még szikla szilárd kapcsolatban élt Evan Petersszel, aki leginkább az Amerikai Horror Storiyból és a 2014-es és 2016-os X-Men-filmekből lehet ismerős. Annyira egy párt alkottak, hogy konkrétan jegyesek voltak. Ennek vége lett, Roberts pedig szemmel láthatóan nem keresgélt sokáig,  lecsapott Kristen Dunst exére, Garrett Hedlundra, akivel még nem vállalták fel nyíltan a kapcsolatukat. 

Emma Roberts és Evan Peters járása eléggé rapszodikus volt, tele hatalmas hullámvölgyekkel. Az például, hogy a színésznő tavaly nyáron úgy összeverte szívszerelmét, hogy a férfi orrából dőlt a vér és még a rendőrséget is ki kellett hívni, egyikőjüknél sem verte ki annyira a biztosítékot, hogy lezárják a közös életüket. 

Nem ez volt az egyetlen viharos fejezet a szerelmesek életében. A 2012-ben összejött páros többször is szakított, az egyik után pedig megpróbálták a másikat teljesen letagadni a múltjukból, és törölték minden közös képüket a közösségi oldalaikról. 

Evan Peters a saját jogán is eléggé bizarr celeb. Az Ameikai Horror Story eddigi összes évadában feltűnt, ahol a legbetegebb alakokat formálta meg. Például egy elborult agyú szektavezért, egy deformált karú torzszülöttet vagy egy homoszexuális szellemet. Hozzá kell tenni, hogy a sorozat több évadában is együtt játszott egykori barátnőjével, Emma Robertsszel. 

Peters neve szinte egybeforrt a sorozatéval, ezért is annyira sokkoló a nemrégiben tett bejelentése, mely szerint már nem vállal részt az Amerikai Horror Story 9. évadában, mi pedig el sem tudjuk képzelni, mi lesz a sorozatból nélküle.

Reméljük, nem az áll a döntése hátterében, hogy nem akart együtt dolgozni Emma Robertsszel, aki egyébként visszatér a horrorsorozat következő részeibe is. 

 Evan Peterst legközelebb az idén nyáron mozikba kerülő X-Men: Dark Pheonix című filmben láthatjuk, Emma Robertsről pedig minden bizonnyal a Garrett Hedlunddal még csak bimbózó románca okán fogunk hallani. (Vajon Hedlund orrát is be fogja törni?) 

(Digitalspy, People)