Britney Spears egy Instagram-posztban tájékoztatta a rajongóit, hogy szüksége van egy kis "én-időre", a TMZ értesülései szerint ezt az időt egy pszichiátrián fogja eltölteni. 

A legutolsó hírünk az volt róla, hogy lemondta az elvileg február 13-án elrajtoló Las Vegas-i, 32 fellépésből álló koncertsorozatát, a Dominationt. A rosszindulatú pletykák szerint az énekesnő valójában azért offolta a show-ját, mert senki nem volt rá kíváncsi, és nem fogytak a jegyek. 

Ebben lehet némi igazság, hiszen Britney évek óta nem jelentkezett új CD-vel, ráadásul a legutoljára megjelent Glory című albuma sem lett éppen bombasiker. Az énekesnő új dalok rögzítése helyett inkább befészkelte magát a Planet Hollywood Resort & Casinóba, ahol 2013-tól egészen 2017 legutolsó napjáig ugyanazzal a show-val lépett fel. 

Britney a Domination turnéja lemondását édesapja rossz egészségügyi állapotával indokolta, és a bejelentés óta, nagyjából két hónapja, porosodni hagyta az Instagram-oldalát. 

Egész tegnapig amikor a következő bejegyzést tette közzé: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

We all need to take time for a little "me time." :)

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

 A TMZ szerint Britney a magára szánt "én-időt" egy pszcihiátrián tölti, ahol egy 30 napos kezelésen vesz részt. 

Nem ez az első alkalom, hogy az énekesnő pszichiátriára kerül: 2007-ben és '08-ban is orvosi kezelés alatt állt, ekkor vált el  a férjétől, és harcolt gyermekei felügyeleti jogáért. Közben annyira kicsúszott a lába alól a talaj, hogy egy bírósági végzés értelmében beszámíthatatlannak nyilvánították és az apját nevezték ki gyámjának. 

Britney idegösszeomlása kellős közepén rukkolt elő a szakma által legsikeresebb és legeredetibbnek titulált albumával, a Blackouttal. (Ez van a Gimme more és a Piece of me.) Egy évvel később, 2008 szeptemberére már teljesen összeszedte magát és a Circus című CD-jével ismét a slágerlisták csúcsán találta magát. 

Reméljük, Britney a 30 napos kezelés után energiával feltöltődve, egészségesen fogja elhagyni a pszichiátriát!