A május 18-án, a Tel Aviv-i Eurovízió legnagyobb dobása Madonna fellépése lesz, illetve lenne, de lehet, hogy a várva várt show mégis elmarad, amiért az énekesnő megint nem érezte, hol a határ.

Pedig minden olyan szépen alakult. Az Eurovízió szervezői még Madonna 1 millió dolláros díját is kifizették volna, erre tessék, a pop nagyasszonya elvileg egy olyan politikai vonatkozású tartalmú videót készített, melyet ha lejátszanának, kiverné a biztosítékot Izraelben.

Arról nem is beszélve, hogy a műsor producerei már átnézték annak a dalnak a szövegét is, amit Madonna előadna, és bizony, abban is találtak kifogásolható részeket. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy Purim 🍎 #concealed #light. #magic

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnő egyébként már a következő albuma elkészítésének finisében van, egyesek szerint már csak hetek kérdése, és piacra dobja az új CD-jét, ősszel pedig már el is kezdi a világkörüli turnéját. 

Több olyan Instagram-bejegyzése is volt már, amiből a rajongók arra következtettek, hogy már az első kislemez (aminek egyesek már a címét is tudni vélik: Indian Summer) videoklipjét is felvette.

Madonna valószínűleg az izraeli fellépésével is az új CD-jét reklámozná, úgyhogy valószínű, hogy (életében talán először) most picit visszavesz és megtalálja a kompromisszumot a szervezőkkel. 

Via: Jerusalem Post