Beyonce és Jay-Z tavaly nyáron adták ki első közös albumukat, az Everything is Love-ot, de az énekesnő nem sokat pihent azóta: már az utolsó simításokat végzi a következő CD-jén, amit nem is akárhova, hanem a Netflixre szeretne elsőként feltölteni. Ebben az az érdekes, hogy a Netflix nem éppen zenék streamingeélsére szakosodott, hanem online videotékából lett sorozatokat és filmeket gyártó cég. Az énekesnő új lemeze úgy jelenhet meg ezen a felületen, hogy ez igazából nem is egy egyszerű, pusztán csak zenéket tartalmazó kiadvány lesz.

Beyonce nem egy egyszerű CD-vel akarja megörvendeztetni a rajongóit: a dalokhoz kisfilmeket is forgatott, amiket legelőször a Netflixen szeretne bemutatni. Az énekesnő jó pár videót elkészített már az új anyagához, jelenleg pedig éppen azon dolgozik, hogy a Colosseumnál is forgathasson. 

Beyonce az utolsó három albumát meglepetésszerűen, minden előzetes beharangozás nélkül dobta a piacra, a Lemonade címűt, a hozzá készült kisfilmekkel együtt pedig a HBO adta le először.

Beyonce nagyon keményen dolgozik az albumon, ami már elég jól körvonalazódik. Egy nagyon úttörő dolgot szeretne létrehozni, ami vizuálisan sokkal erősebb lesz, mint a Lemonade - árulta el egy közeli forrás a projektről. 

A híresztelések szerint a tárgyalások is zökkenőmentesek a Netflixszel, akik tudják, hogy az énekesnővel nagyot szakíthatnak. Beyonce is elkötelezett a szolgáltatóval, mivel sem a HBO-val, sem a Tidallal nem kezdett hasonló tárgyalásokba. 

És most megjelent az alábbi poszt, amitől a rajongók teljesen ki vannak borulva. Persze, a Homecoming még bármi lehet, de nagyon gyanús, hogy ez az új Beyoncé-album címe.

via: The Sun