A hétvégén Hilaria Baldwin azt osztotta meg az Instagramon, hogy nem látja az értelmét a titkolózásnak újabb terhességével kapcsolatban: az első trimeszterben van, de úgy tűnik, éppen egy vetélésen megy keresztül. Azt mondja, tudja, hogy mások nem beszélnek nyilvánosan a terhességükről az első három hónapban, de ez neki nehezére esik, mert ekkor is már rengeteg változás megy végbe a testében.

És nem látja az értelmét a vetéléssel kapcsolatos titkolózásnak sem, azt írja, bár a magzatnak van szívhangja, az embrió nem tűnik elég erősnek, nem növekszik elég gyorsan, szóval minden jel arra mutat, hogy ez egy vetélés lesz. Egyelőre nem lehet mást tenni, várni kell, hogy mit mondanak majd az orvosok. Alec Baldwin felesége hozzáteszi azzal kapcsolatban, hogy miért áll a nyilvánosság elé ezzel a témával:

Ezen kívül nem tartom szégyennek vagy kínosnak ezt a tapasztalatot. Részt szeretnék venni a vetélések normalizálására, és az azzal járó stigma eltüntetésére irányuló mozgalomban.

Hilaria Baldwin a második felesége Alec Baldwinnak, négy közös gyerekük született eddig, a legfiatalabb tavaly májusban. A jógával foglalkozó asszony a bejelentés óta az alábbi posztban köszönte meg a támogatást, amit kapott. Azt mondja, izgult, hogy mi lesz a fogadtatása a posztjának, de többségében pozitív reakciókat kapott. Hozzáteszi, éppen dolgozza fel magában a vetéléssel kapcsolatos érzelmeket, de tudja magáról, hogy túl fogja tudni tenni magát a fájdalmon és a szomorúságon. Segítenek neki ebben elsősorban a gyerekei, de azon követői is, akik szintén megosztották vetéléssel kapcsolatos élményeiket.