Az amerikai énekesnőt az idei Grammyre egyik divatház sem tudta ruhával támogatni, mivel "túl nagynak" tartották idomait. Pedig mi is megírtuk, hogy ideje Taylor Swift combjait elfelejteni, inkább jegyezzük meg Bebe Rexha nevét.

A 29 éves énekesnő az idei Grammy-gálán 2 jelölést is kapott: a legjobb új előadó és a legjobb country duó kategóriában volt esélyes, így nem volt számára kérdéses, hogy elmenjen a díjátadóra, az viszont annál nagyobb fejtörést okozhatott neki, hogy mit is vegyen magára. A problémát az okozta, hogy amikor a menedzsmentje felkereste a divatházakat, sorra visszautasították őket, mivel a designerek szerint Bebe teste

„túl nagy”. 

Az énekesnő egy angol reggeliműsorban, a Lorraine-ben mesélt arról, mennyire rosszul esett neki, amikor a márkák sorra kikosarazták őt. 

Nőies idomaim vannak, szeretem a testem, de nagyon rosszul esett, amikor a testalkatomra hivatkozva utasítottak vissza

- nyilatkozta az énekesnő. 

Rexha elárulta, hogy a díjátadón nagyon izgatott volt, az eseményre a szülei is odarepültek, ő pedig úgy érezte, ez az ő nagy estéje, amikor úgy akart kinézni, mint egy hercegnő. Az énekesnő végül egy kevésbé ismert divattervező, August Getty habos-babos, mélyen dekoltált ruháját viselte a ceremónián. (Akinek a nevét egyébként elfelejtette, amikor megkérdezték tőle a vörös szőnyegen, hogy ki tervezte a ruháját.)

Amúgy mindig érzékenyen érintették a róla szóló negatív kommentek, amiket mindaddig gyakran el is olvasott, míg Katy Perry rá nem szólt, hogy sosem szabad foglalkoznia mások pocskondiázásával. 

Teljesen jól érzem magam a bőrömben, de sokan el akarták hitetni velem, hogy nem lehetek igazi popsztár a testalkatom miatt, és végül el is ültették a bogarat a fülembe, mert folyamatosan más énekesnőkkel hasonlítottak össze. - mondta Bebe a műsorban. 

Bár Bebe Rexha csak az utóbbi 1-2 éve robbant be a köztudatba, valójában már sokkal régebb óta dolgozik a zeneiparban, zene- és dalszövegíróként. Karrierje során már több világsztárral, többek között Eminemmel is dolgozott már.