Legutóbb kiderült, hogy Andy Vajna özvegye (év végéig havi 4 millió forintért cserébe) a Vajna-örökséget kezelő cég társügyvezetője lesz. Most a Bestnek sikerült is megszólaltatnia Vajna Tímeaát. A lap munkatársa elment a Mr. Funkba, ahol meg is találták a fánkozó tulajdonosát.

A Best leírása szerint:

Még mindig fekete ruhát viselt, és nem is akarta leplezni, hogy mennyire kimerült. De kedves és közvetlen volt, el is árulta, miért annyira nyúzott.

Vajna Tímea a következőket mondta:

Minden rám szakadt. Amíg nem zajlik le a hagyatéki tárgyalás, rengeteg elintéznivalóm van, rendszeresen hajnali három fenn vagyok. Minden percem be van osztva. Még nem jött el az idő, hogy elmeséljem, mi történik velem, hogyan éltem meg az elmúlt időszakot és miként tervezem a jövőmet.

A lap úgy tudja, hogy Andy vajna özvegye akkora vagyon fog örökölni, ami "legtöbbünknek életünk végéig a családunkkal együtt nyugodt létet biztosítana, viszont arra nem elenne elég, hogy új életet kezdjen belőle Amerikában."

A Best arról is ír, hogy Vajna Tímeának nem biztos, hogy érdemes meghosszabbítania annak a villának a bérleti szerződését, amiben még Andy Vajnával éltek együtt. De nem az anyagiak miatt, hanem azért, mert

a négyemeletes liftes ingatlanban eleinte Andyvel is eltévedtek, olyan hatalmas.

A cikkből még az is kiderült, hogy Vajna Tímea kapott egy kisebb szerepet a Wonder Woman 2-ben, illetve a legújabb Terminátorban is.

(Best)

címlap- és borítókép: Ajpek Orsi / Index