Azt mindig is tudtuk, hogy szerencsés lányok a Kardashianok, de most már arra is rájöttünk, hogy a fiatalabb generációjukra is igaz az állítás. Kourtney Kardashian hatéves lánya, Penelope nem mindennapi szettben jár iskolába: noha az egyenruha viselése alól még a hozzá hasonló celebgyerekek sem bújhatnak ki,  de legalább olyan cipőbe járhat suliba, amilyenbe akar.

Penelopé  olyan papucsba ment iskolába a tavaszi szünet utáni első napján, amit sok felnőtt nő is megirigyelne. Vagy, hogy ne essünk túlzásokba, ölni tudnának érte. 

A Karsashian família eddig is előszeretettel viselt márkás, méregdrága (vagy éppen botrányosan kirívó) ruhákat, most azonban az is kiderült, hogy még a hatéves Penelope sem kivétel ez alól. (Volt mit ellesnie az anyjától.)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Spring Break is over 😭📖📚✏️

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

A Kim Kardashian Insta-profiljára feltöltött képen jól látszik a kislány fekete, arany csatos papucsa, mely csak az avatatlan szemek számára tűnik hétköznapinak. Valójában egy 400 dolláros Gucci papucsról van szó, ami cirka 114 ezer forintot jelent. 

Ha már most ilyen nagyvilági ízlése van a kis Penelopénak, vajon mennyi fog költeni ruhákra, ha belép a tinédzserkorba?