GettyImages-1130988453

Pink fogta magát és lemosta a saját csillagát a Hollywoodi hírességek sétányán

2019.04.17. 16:08

Pink mindig is egy laza popsztárnak tűnt, akit nem nagyon izgatnak a közösségi oldalain hébe-hóba feltűnő negatív kommentek. Őszintén és nyugodtan éli mindennapjait többnyire a nyilvánosság előtt, amibe a jelek szerint neki még az is belefér, hogy saját maga mossa le a Hollywoodi hírességek sétányán a csillagát. 

Pink a járókelők szeme láttára vágta magát térdre, hogy megtisztítsa a nevét viselő csillagot, mit sem törődve azzal, hogy mindeközben a rajongók megörökítették a kissé bizarr jelenetet. 

Pink alaposan felkészült a feladatra: súrolószerrel, törlőronggyal és egy mosókefével állt neki, hogy megtisztogassa a csillagját, amit nem is olyan régen kapott. 

A képekért kattintson ide.

Az énekesnő februárban érdemelte ki, hogy helyet kapjon a hírességek sétányán, a 2.656. celebként a sorban. A csillag felavatására Pink teljes családi körben, férjével és két gyerekével érkezett. 

Lehetséges, hogy a tisztítós jelenet valójában a következő videoklipjéhez készült, ugyanis a következő albuma a, Hurts 2B Human a hónap végén jelenik meg, az első kislemeze, a Walk Me Home pedig már február végén debütált. Amennyiben tényleg egy videoklip kedvéért mosta fényesre a csillagát, már alig várjuk, hogy láthassuk a kész videót! 

Amúgy volt még egy híresség, aki szintén maga állt neki letakarítani csillagját: Reese Witherspoon.