DSC4708

Pindroch Csaba: „nekem fontos, hogy a jézusi tanítás vészféket húzzon bennem”

2019.04.19. 16:57

Ha ön már rég tudta Pindroch Csabáról és Gera Zoltánról, hogy keresztények, akkor az ön számára ez a poszt nem sok újdonságot fog tartalmazni egy műsorajánlón kívül. Ha viszont még nem hallotta a Valami Amerikából is ismert 47 éves színészt és a 39 éves válogatott labdarúgót Jézusról beszélni, akkor érdemes a play gombra kattintani alább. Ez a videó a History Channel egyik műsora, az Ismertem Jézust beharangozója, és a műsor kapcsán a két magyar híresség arról beszél, mit jelent számukra Jézus.

Jézus számomra kizárólag a szeretetet jelenti, a feltétel nélküli szeretetet

– mondja Pindroch Csaba a videóban. Hozzáteszi a következő kis történetet is:

Éjszaka feküdtem otthon a lakásomban, és a feszületet láttam, rajta a corpusszal, Jézussal. És akkor rádöbbentem, hogy ő a szeretetnek a csimborasszója.

És még egy mondat Jézusról Pindroch Csabától:

Az biztos, hogy nekem, aki bűnös ember vagyok, fontos, hogy a jézusi tanítás és történet folyamatosan vészféket húzzon bennem.

A Youtube-on hétfőn közzétett videót először a Lokál találta meg, mi a Blikknél láttuk, az oldal tetején látható borítóképet pedig a Valami Amerika 3 premierjén készítettük 2018-ban. Pindroch Csaba itt a testvéreit játszó Szabó Győző és a Hujber Ferenc között áll.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pindroch Csaba: „nekem fontos, hogy a jézusi tanítás vészféket húzzon bennem”

A Valami Amerikából is ismert színész egy tévéműsor kapcsán beszélt keresztény hitéről, Gera Zoltán futballistával együtt. Íme a videó.

0 · Apr 19, 2019 04:57pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments