Mostantól kezdve a Ryan Gosling-rajongók kedvenc ünnepe a húsvét lesz. Egy Chocolatician nevű csokigyár egy különlegességgel készült az idei húsvétra: csokinyúl helyett olyan csokilibát készített, aminek az arca helyén Ryan Gosling mosolyog önre. 

Azt nem tudjuk, hogy vajon finomnak finomak-e a Gosling-csokik, de az biztos, hogy alaposan a pénztárcájába kell nyúlni érte. A félig Gosling - félig liba finomság ugyanis 52 dollárba, azaz majdnem 15 ezer forintba kerül. 

Mondhatjuk, hogy a  Chocolatician a bizarr húsvéti csokika szakosodott, ugyanis tavaly is egy meglepő finomsággal sokkolta a vásárlókat, ez volt a Benedict Cumberbatch-fejű húsvéti nyúl. 

 Idén Ryan Gosling került terítékre, akinek csokiváltozatát három különböző fajtában is megvásárolhatja. Fehércsokis-narancsos, tejcsokis-karamellás és vegán étcsokis változata is létezik a húsvéti édességnek. 

A csoki mögött álló agytröszt, Jen Lindsey-Clark egy szobrásszal dolgozott együtt, hogy a végeredmény teljesen élethű legyen. A cukrász tapasztalata szerint a vásárlók általában kettőt vesznek a különleges csokiformáikból: egyet saját maguknak, a másikat pedig a szerettüknek. 

Ön kit lepne meg ezzel a nem mindennapi húsvéti csokival?

via: Design Taxi