Lement, sőt, kicsit korábban is kikerült a netre a Trónok harca 8. évadának második része. Ebből most nem szpojlerezünk, de azért lenne itt valami Havas Jonnal kapcsolatban. Történjen bármi a sorozatban látható karakterével, a való életben Kit Harington igazi jópasivá vált a Trónok harca első évada óta. De mi lehet a terve a jövőre nézve?

Legutóbb egy orosz modell csajjal próbálták összehozni, de úgy néz ki ez a pletyka sem rondított bele idilli házasságába. Legutóbb is úgy nyilatkozott, hogy soha nem látott tehetsgesebb színésznőt a gyönyörű feleségénél, Rose Leslie-nél. Konkrétan élete egyik fénypontjaként élte meg, amikor az Ygritte szerepét játszó, akkor még csak szerelmével forgathatott.

Ezen túl azt is elárulta, hogy

készen áll élete legfontosabb szerepére, az apaságra.

Ebből még nem kell azt a következtetőst levonni, hogy felesége terhes, csak annyit jelent a kijelentése, hogy készen áll a szülőségre. Ezen a fotón  simán elmenne egy tipikusan favágószexuális, kockás inges apának:

Egy új szerepével (True West) kapcsolatban azt mondta, hogy tíz évig játszott egy bajba jutott rendes srácot, ez lenne Havas Jon, de most már több olyan szerepbe bújna, amiben nem olyan jólelkű. Szerinte amúgy karaktere sokkal jobb ember, mint ő maga.

Jöjjön hát az apaság vagy a gonosz karakter!