A Time minden évben összeállítja, hogy szerintük az adott évben kik a legbefolyásosabb nevek. Idén sem tettek másképp, most azonban az összes listán szereplő emberről egy másik híresség nyilatkozik. A művész kategóriában befutó Ariana Grandéről például Troye Sivan, ausztrál youtubber/színész/énekes árulja el, szerinte miért láthatjuk az énekesnőt a legbefolyásosabb emberek között 2019-ben. 

Mindenekelőtt érdemes tisztázni, mi köze van Sivannak és Grandénak egymáshoz. Először Sivan kérte fel tavaly nyáron Arianát, hogy énekeljen az egyik dalában, majd az énekesnő invitálta meg a Sivant, hogy szerepeljen a Thank U, Next videoklipjében  (0:23 másodpercnél láthatja).

Torye Sivan eképp méltatja Arianát:

A legnagyobb viharok és forgószelek közepette is Ariana Grande marad a legigazabb ember, akit valaha megismertem. Mindig is úgy gondoltam, hogy az emberek nagyon kíváncsiak az őszinte, mély érzésekre, legyen szó szakításról, empátiáról, nagylelkűségről, vagy bátorságról. Ezért hiszem, hogy a világ egyre mélyebb és mélyebb szerelembe esik Arianába. (...)Teljesen tudatában van annak, mi jellemzi korunk zenefogyasztási szokásait, ezért képes irányítani a zenei trendeket. Nemcsak egy, hanem mindjárt két olyan rekordokat felállító albumot készített az utóbbi évben, melyek közül a Thank U, Next-et alig néhány hét alatt készítette el. Ari felrúgta az összes eddigi szabályt, és megmutatta, hogyan kellene a zeneiparnak működnie 2019-ben.

Valójában még ennél is több rekord fűződik Ariana utóbbi CD-jéhez. A Thank U, Next videoklipjére 22 óra leforgása alatt több mint 46 millióan voltak kíváncsiak, ezzel megdöntve a BTS nevű fiúbanda rekordját, akiknek 24 óra kellett a 45,9 millió megtekintéshez. 

Három kislemeze is egyszerre szerepelt a Billboard lista Top 10-es listáján, a 7 rings példának okáért 2 hónapig csücsült az  első helyen. 

 Az énekesnő karrierjének legsokkolóbb momentuma a 2017-es manchesteri koncertje volt, ahol terroristák bombát robbantottak, aminek következtében 22 ember meghalt

Grande egy hónappal később visszatért a városba, ahol One Love Manchester címmel egy jótékonysági koncertet rendezett, hogy megemlékezzen a májusi tragédia áldozatairól. A koncerten több híresség is fellépett, köztük a Black Eyed Peas, Miley Cyrus és Robbie Williams is.

Az énekesnőt legutóbb a Coachellán láthatták a rajongók, ahol ő volt a buli csúcspontja: nemcsak Nicki Minajt hívta fel a színpadra, de (Justin Timberlake kivételével) az 'N Syncet is sikerült újra összehoznia egy dal erejéig. 

De mitől olyan nagy durranás, hogy felkerült a Time listájára?

Míg a legtöbb énekes minden albumánál megpróbálja újra kitalálni magát és merőben más külsővel és stílussal támad, addig Ariana következetesen hozta az ártatlan tekintetű, kislányos, mégis kihívóan szexi szomszédlány imidzset, aminek elengedhetetlen része a hatalmas lófarok és a (mű)szempilla rebegtetése. A törékeny testhez ráadásul egy olyan hang társult, amivel csak Christina Aquilera versenyezhetne. 

Vagyis Ariana Grande esetében nemcsak egy roppantul jól eltalált imidzset sikerült felépíteni a menedzsereinek,  mindehhez még tehetség is társul, ugyanis a színpadon is bármikor gond nélkül kivágja a magas cét. 

Talán ezért van, hogy 2018 tavasza óta, amikor megjelent a Sweetener albumot felvezető első kislemeze, a No Tears Left To Cry, nem volt olyan hét, hogy ne szerepelt volna a slágerlistákon. Bár egyre több konkurenssel kell megküzdenie a popiparban, olyan rendkívüli egyeduralmat az utóbbi években senki nem tudott kialakítani a műfajban, mint ő. 

A legfrissebb pletykák szerint Ariana vérszemet kapott, és a popipar leigázása után a kozmetikum világába is be akar törni, és az Ariana-parfümök után egyéb kozmetikai szereket is piacra akar dobni.