Már csak két nap választ el az Avengers magyarországi premierjétől, de a külföldi rajongók sokkal szerencsésebbek, több országban ugyanis már láthatták a filmet. A szereplők éppen világ körüli turnén népszerűsítik a Marvel-univerzumot és mesélnek nemcsak az új Bosszúállók-filmről, de a korábbi részekről is. 

Így derült ki az is, hogy Chris Hemsworth, aki James Bondot bármikor szívesen alakítaná, kicsit sem rajongott az első két Thor-moziért. 

A színész a Yahoonak adott interjújában arról mesélt, hogy amikor a legutóbbi Thor-filmet, a Ragnarokot forgatták, magát fáradtnak, a munkát pedig érdektelennek érezte. 

Hemsworth mázlijára a Ragnarokot rendező Taika Waititi  új színt vitt a forgatásba. 

A Ragnarok forgatásakor minden a korábbi szabályok felrúgásáról szólt, arról, hogy amint valami már ismerősnek, rutinszerűnek tűnt, gyorsan megpróbálkoztunk valami mással, és szerencsére Taika, a rendező is úgy gondolkodott, mint én

- nyilatkozta Hemsworth, aki az első két Thor-filmben úgy érezte, korlátok közé szorította a szerep. 

Ugyanakkor a színész azt is egyből hozzátette, hogy a rendezőnek és a stábnak semmi köze nem volt ahhoz, hogy belefásult a szerepbe, teljesen személyes okokból unt rá a Marvel-hős szerepére. Főleg, hogy nemcsak a két önálló Thor-filmben kellett már előtte alakítani a mennydörgés istenét: két Avengers-filmben is hoznia kellett a formát. 

Jót tett a Ragnaroknak, hogy Hemsworth elengedte magát és másképp gondolkodott a szerepről, ez lett a legjövedelmezőbb Thor-film, 854 millió dolláros nemzetközi bevétellel.

Az viszont már most nyugodt szívvel kijelenthető, hogy ez az összeg messze eltörpül majd az Avengers: Endgame sikere mellett. 

via: Yahoo