DSC2860

Kulcsár Edina „újra beszél” a húgával

2019.04.23. 08:47

A Groupama Arénából posztolta az alábbi fotót Kulcsár Edina tegnapelőtt, és aki kevésbé jól ismeri a modellt, annak talán érdemes mondani, hogy ő az, akinek a kezében a telefon van, annyira hasonlítanak egymásra ugyanis a féltestvérével így, hogy hasonlóra van fonva a hajuk. Mellette a húga látható a képen ugyanis, Kulcsár Renáta Cintia, aki eddig még sosem szerepelt híres nővére Instagramján.

Ő itt a húgom, Reni! Eddig nem tudhattatok róla, hiszen nem beszéltem róla, de majd idővel mesélek... A lényeg, hogy újra beszélünk és mindent onnan folytatunk, ahol abbahagytunk

– írja a poszt szövegében Kulcsár Edina, kommentben pedig még a következőket mesélte el a családjával kapcsolatban, anélkül, hogy azt részletezte volna, hogy édesapja másik két lányával miért szakadt meg a kapcsolata.

3-man vagyunk tesók, de ahogy írtam, ők féltesóim. Reni és közöttem 4 év van, a másik húgom között pedig 6 év a korkülönbség. Ebben az évben vele is találkoztam már, bár Renivel sokkal szorosabb volt mindig is a kapcsolatom.

Ha ön kíváncsi Kulcsár Renáta Cintia Instagramjára, kattintson ide, és megnézheti!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kulcsár Edina „újra beszél” a húgával

A modellnek két húga is van, akikkel korábban megszakadt a kapcsolata. Egyik féltestvérével meglepő módon hasonlítanak.

11 · Apr 23, 2019 08:47am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments