tk3s mpijp 0416 palvin 4

Palvin Barbara Srí Lankán töltött napjaira emlékezik

2019.04.23. 16:05

Április 22. a Föld napja, és ebből az apropóból tette ki Palvin Barbara az alábbi posztot az Instagramra.

A fenti poszt több fotót is tartalmaz, ezek közül az egyik azt mutatja, ahogy a magyar modell Srí Lankán egy önkéntes akció részeként 2016-ban segített a helyi lakosok egészséges ivóvízhez-jutásában: egy Armani-logóval ellátott kannában vitték haza a vizet a Srí Lanka-i lányok-asszonyok az olasz divatcég jótékonysági, Acqua for Life nevű projektje révén. Palvin Barbara azt írja, hogy annak köszönhetően, hogy ebben a projektben részt vett, testközelből láthatta, mekkora segítség az itt élőknek egy víztároló felépítése.

A Föld napja alkalmából, a nemrég terrorcselekmény-sújtotta országra emlékezve Palvin Barbara azt írja, továbbra is támogatja azokat a kezdeményezéseket, amik arra irányulnak, hogy bolygónk valamennyi lakója egészséges, tiszta ivóvízhez juthasson. Ugyanebből az apropóból egyébként rengeteg híresség dobott még bele ezt-azt a közösségi média folyton kavargó vizébe, itt van például Leonardo DiCaprio posztja a Twitterről.

Harry herceg és Meghan hercegné pedig az alábbi poszttal szállt be.

És Gisele is emlékeztette követőit erre a fontos dátumra, ekként.

Az ET Canada összeállításából kiderül egyébként, hogy a Föld napja alkalmából rajtuk kívül többek között még Ozzy Osbourne, Billy Ray Cyrus és Ellen DeGeneres is posztolt.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Palvin Barbara Srí Lankán töltött napjaira emlékezik

A Föld napja alkalmából publikált egy fotót, amin Armani logóval ellátott kannába tölti a vizet Srí Lanka-i lányokkal.

10 · Apr 23, 2019 04:05pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments