Aki nem látta a sorozat utolsó évadának 2. részét, az még most forduljon vissza, hisz egyelőre nem szpojlereztünk el semmit. Egyelőre csak annyit tud, ha még mindig ezt a cikket olvassa, hogy valaki szexelt valakivel – láttunk már ilyet a Trónok harcában –, de ezen a rajongók jelentős része most teljesen kiakadt. Jelen pillanatban a történet szempontjából nem is lényeges, hogy ez a két ember lefeküdt egymással, de ki tudja, hogy mit hoz a jövő, ugye. Most már leírjuk, hogy kikről van szó, mert nem csak a szexjelenet miatti kiakadás a lényeges, hanem hogy jogos volt-e egyáltalán a nézők felháborodása.

Az volt, hogy Arya és Gendry lefeküdtek. A rajongók nem azon háborodtak fel, hogy mi lesz abból, ha egy Stark és egy Baratheon összeköti életét, hanem az,

hogy ugyan a karaktert alakító Maisie Williams már felnőtt, de Arya még gyerek.

Ha ezt így ennyiben is hagynánk, akkor nyugodtan lehetne gyerekpornográfiáról beszélni, de a sorozatban lényegében nem mutatnak meg semmit, tehát maximum szoftpornót lehetne kiáltani. Viszont az van, hogy még elvileg sincs szó erről. Mert lehet, hogy a Trónok harca nem írja ki nagy betűkkel, hogy egyes jelenetek között mennyi idő telt el, de attól még Westerosban is múlik az idő. Így oké, hogy a nézők fejében Arya még gyerek, de közben a karakter azért felnőtt.

Egy elmélet szerint a 7. évad utolsó részéig nagyjából 4,5-5 év telt el. Tehát Maisie Williams karaktere már nem 11 (a tévésorozat szerint, a könyv szerint 9), hanem 15 évesnél is idősebb. Sőt! A gameofthrones.fandom.com szerint 18 éves. 

A színésznő amúgy azt hitte, hogy csak szívatják, amikor megmutatták neki a forgatókönyvet, de a készítők közölték, hogy nem, ez most nem vicc.

(TMZ)