Amy Schumer tavaly októberben jelentette be, hogy első gyermekével várandós. Bár már egyre közeledik a szülés időpontja, még mindig kitartó lelkesedéssel posztol képeket a terhességéről. Legutóbb például azt, hogy a félmeztelen férjével együtt, hasonlóan gömbölyödő pocakokkal sétálnak egymás mellett.

A kép mellett egy kissé csípős szöveg olvasható:

Amy továbbra is terhes, és rendszeresen hány, mivel kevés pénzt fordítanak a nőket érintő orvosi kutatásokra, például a terhesség alatti krónikus hányásra vagy  endometriózisra. Bezzeg a merevedészavaros férfiakkal, vagy azokkal, akik keményebb pöcsre vágynak, sokkal többet foglalkozik az orvostudomány.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@amyschumer által megosztott bejegyzés,

A színésznő/komikus már korábban is nyíltan beszélt  terhessége alatt jelentkező egészségügyi problémáról, például arról, hogy krónikus hányásban szenved, ami miatt februárban le kellett mondani a fellépéseit.

Igazán jól viselem, és néhány napon tényleg jól érzem magam egy néhány órára, de legtöbbször elég nagy szívás. Nem akartam tudomást venni az egészségügyi problémáimról, folytatni akartam a show-mat, leginkább azért, mert utálok csalódást okozni az embereknek és mert szeretek stand-upolni, és a pénzt sem veti meg

- nyilatkozta a Schumer, egy másik interjújában pedig azzal viccelődött, hogy nem tudta, hogy a terhesség ilyen nagy dőzsölést jelent.