GettyImages-1078542086

Elsírta magát Kaley Cuoco az Agymenők utolsó felolvasópróbáján

2019.04.25. 12:03 Módosítva: 2019.04.29. 12:27

Az Agymenők két sztárja, Kaley Cuoco és Johnny Galecki is megörökítette a sorozat utolsó részének olvasópróbáját, ami a képek tanúsága szerint eléggé sírós hangulatban zajlott. Kaley annyira szomorú volt a sorozat befejezése miatt, hogy több zsebkendőt is telesírt. 

Kaley már egyik korábbi Insta-posztjában is beszámolt róla, hogy mennyire sajnálja, hogy a mostani, 12. évad lesz az Agymenők (The Bing Bang Theory) utolsó évada, most viszont konkrétan kisírta magát a befejezést olvasva.

Az Instagram-oldalára feltöltött képén látszik, hogy a szövegét magához szorítva elpityeredett. A képet kommentelő rajongók közt van Courtney Cox is:

Emlékszem erre az érzésre... és ti, srácok még hosszabb ideig is voltatok együtt

- utalt a Jóbarátok sztárja arra, hogy a hírnevét meghozó sorozat "csak" 10 évadot élt meg, ellentétben az Agymenőkkel, ami két évvel tovább bírta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Post table read for @bigbangtheory_cbs finale episode

Kaley Cuoco (@kaleycuoco) által megosztott bejegyzés,

 Kaley Cuoco még azt is lefotózta és feltöltötte Insta-oldalára, ahogy a próba alatt a szövegkönyvére dobálta a  telefújt zsebkendőit. (Az már más kérdés, így vajon mennyire tudott részt venni a munkában.) 

Nem ő a sorozat egyetlen szereplője, aki elérzékenyült a felolvasópróbán. Johnny Galecki, az Agymenők Leonardja szintén megosztott egy képet az Insta-oldalán a szomorú pillanatról, amikor így, ebben a formában utoljára ültek egy asztalhoz a kollégáival. 

A sorozat utolsó része Magyarországon nyáron kerül adásba.