A People magazin minden évben kiválasztja, hogy szerintük ki a legszebb ember. A magazin kívül-belül szép embert igyekszik választani ilyenkor. Jennifer Garner, aki legutóbb elég menőn szaxofonozott, most az The Ellen Show-ban coming outolt ezzel kapcsolatban, így tudta meg mindenki a nagy titkot:

Ő lett az év legszebb embere.

Nagyon zavarban volt, azt gondolta, hogy ki is fütyülik a nézők. Amúgy a hétköznapokban nem izgulja túl a dolgokat, általában jóga gatyában van és lófarkat hord. 

Nem fogtok látni crop-topban, forrónaciban vagy bikiniben...

- mondta a színésznő, aki a mindennapokban így néz ki:

Jennifer azt mondta, hogy nagyon meglepte a dolog, és kellett neki egy perc, mire elfogadta a tényt. Elgondolkodott azon, hogy mit is jelent ez az egész. Elmondta, hogy szerinte sokat számít az, hogy rámosolyog az emberekre az utcán, vagy az, hogy segít másokon. Elárulta, hogy szépnek és boldognak érzi magát, amikor a tükörbe néz, majd azt is közölte:

Sosem voltam egy a csini csajok közül. Nem igazán gondolkodtam azon, hogy én egy vonzó ember vagyok vagy sem. 

Itt egy smink nélküli fotó róla, ami egyre nagyobb divat, nemrég Tolvai Reni is bevállalta.

Amint az látszik, van egy egészséges önbizalma, viszont azzal is tisztában van, hogy színésznőként feladata, hogy jól nézzen ki, ezért rendszeresen edz reggelente. Persze ha nincs kedve, akkor kihagyja az egészet, szóval nem hal bele azért. A kajára odafigyel, kivéve ha nagyon éhes... Nyilván a jó genetika is benne lehet a dologban.

(People)