Egyre több információt tudhatunk a jövőre mozikba kerülő Bond-filmről. Például azt, hogy Daniel Craig főellenségét Rami Malek alakítja majd. Szintén szerepel a filmben Ana de Armas is, ám a 30 éves, kubai származású színésznőről meg nem tudni, hogy milyen karaktert alakít majd. Azt viszont már biztosan kijelenthetjük róla, hogy nem egy prűd típus: egyik korábbi filmjében egy vad szexjelenetet is bevállalt. 

A 2016-os Hands of Stone című filmről van szó, mely Roberto Durán, egy profi panamai bokszoló életét mutatja be. Ana de Armas a főszereplő feleségét, Felicidad Iglesiast alakította. Kettejük kapcsolata a mozivásznon eléggé... szenvedélyes volt.  

Ana de Armas a Duránt alakító Edgar Ramírezzel össze is melegedett a film forgatása alatt (nem is értjük, ez hogy történhetett meg), de kapcsolatuk nem tartott sokáig.

Ana de Armas első nagy dobása a 2015-ös Kopp-kopp című filmben volt Keanu Reeves mellett, de a Blade Runner 2049-ben is feltűnt.

A színésznő nagyon örült, hogy a 25. Bond-filmben játszat, még Instagram-oldalán is megosztotta, ahogy Daniel Craiggel és a filmben szereplő többi színésznővel közösen pózol. 

Az új Bond-film tervezett premierje 2020. április 8. A Hands of Stone jelenetéből alább láthat egy kivágott képet, a továbbiakért kattintson át a Daily Mailhez!