Tóth Gabi 31 éves énekesnő pontosan két héttel ezelőtt tett egy nagy bejelentést: hogy eljegyezték egymást Krausz Gáborral. Nos, erre a vasárnapra jutott egy újabb nagy bejelentés:

terhes.

A hírt a Facebookra és az Instagramra is kitette, hogy megelőzze a pletykákat.

A fenti fotóhoz többek között ezt fűzi hozzá Tóth Gabi:

Mostanában nem éreztem magam jól, mégis egy megmagyarázhatatlan nyugalom árasztotta el a lelkem, az a fajta nyugalom, amit egy nő csak akkor érez, amikor egy kicsi lélek kezd el fejlődni benne. Pár nappal azután, hogy Gábor eljegyzett, kiderült, hogy a rosszulléteket a várandósság okozza, így az émelygésből hatalmas boldogság lett.

Az elmúlt 15 évben abban a hitben éltem, hogy velem ez az Isteni csoda nem történhet meg, hiszen az orvosok nem kecsegtettek sok jóval, most mégis győzött a szeretet, kegyelmet kaptunk, imáimat meghallgatták. Még nagyon kicsi a pocakomban a gyermekem, nagyon nehéz így beszélni erről, de úgy éreztem, meg kell előzzek minden rosszindulatot, pletykát, szóbeszédet, sajtómegjelenést. Szerettem volna, ha tőlem tudjátok meg, hogy egy picike élet cseperedik a szívem alatt.

Most nyugalomra van szükségem. Vigyáznom kell magamra és a kicsire. Szülők leszünk. Feladtam a reményt, hogy ez valaha megtörténik, de új szerepre hívott minket a sors, amiért végtelenül hálásak vagyunk és amit nagyon meg kell becsülnünk, mert tényleg csoda, hogy lehetőséget kaptunk rá.

Éppen ezért most egy darabig nem tudok színpadra lépni. Fokozottan figyelnem kell, pihenni sokat és nyugalomban élni. Megkérem a megrendelők megértését, hogy nekünk ez most a legfontosabb és ígérem, hogy a jövőben csodaszép koncertekkel térek vissza azokra a helyekre, ahova most nem tudok elmenni. Kérem a közönséget arra, hogy próbáljon meg szeretettel gondolni ránk. Most nem fér bele az életünkbe a rossz, csak a szívből jövő jó, a drukk, hogy maradjon velünk ez a kis élet. Boldogok vagyunk, hogy megoszthattuk veletek az örömünket és ti szeretettel álltok majd hozzánk... Köszönjük.

Egy-egy lájkkal többek között Tolvai Reni és Fenyvesi Zoltán is gratulált már, továbbá a posztot a leendő nagynéni, Tóth Vera is megosztotta.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tóth Gabi terhes

„Feladtam a reményt, hogy ez valaha megtörténik” – írja az énekesnő, aki röviddel eljegyzése után tudta meg, hogy babát vár. Fellépéseit lemondta.

124 · Apr 28, 2019 12:58pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments