Nehéz kérdés eldönteni, hogy Rihanna énekelni vagy feltűnősködni szeret-e jobban. Az ausztrál Vogue-nak készített fotósorozattal az utóbbi lehetett a szándéka. A képek többségén az énekesnő csak falatnyi fehérneműt, tűsarkút és méretes karikafülbevalót visel. 

Ugyan, minek is foglalkozna Rihanna egy új album készítésével, amikor egy nem sokat takaró outfittel is a címlapokra kerülhet? (Sőt így még inkább.)

Most éppen az ausztrál Vogue-nak pózolt az énekesnő, ami egyben remek alkalom volt arra, hogy saját fehérneműmárkáját, a Savage x Fentyt is reklámozza. Az biztos, hogy nehéz lenne nem észrevenni a kihívó fehérneműt Rihannán, mivel azon kívül nem sok mindent visel, igaz, az egyik képen egy kabátot húzott a bodyjára. 

A merész outfitjeiről is híres Rihanna korábban már az Instagramon is reklámozta fehérneműit, úgy, hogy a melltartóján kívül túl sok mindent akkor sem viselt.  Bezzeg mikor nem sajnálja magától a textilt, elég drámai hatást ér el ruháival, erre példa a tavalyi MET-gála, amikor pápának öltözött be.

Nem Rihanna az egyetlen sztár, aki nem szégyenlősködik az ausztrál Vogue címlapján. A divatmagazin angol kiadásának címlapján legutóbb Kate Moss vált meg ruháitól. Ha látni szeretné a májusi Vogue rihannás címlapját és a sorozat további fotóit, kattintson át a Daily Mailhez, vagy lapozza végig az alábbi instagramposztot, hat fotót tartalmaz!