Russell Crowe nagyon ocsmány dolgot suttogott Rebel Wilson fülébe, ráadásul kétszer is. Először még 2013-ban, amikor Rebel Wilson még csak egy pályakezdő színésznőcske volt, és köszönni akart a Nicole Kidmannek, aki éppen Russell Crowe-val ebédelt. A férfi üdvözlés helyett azonban Rebelre ripakodott, hogy húzzon a picsába. 

A jelenetre egy Sydney-i étteremben került sor, ahol Rebel Wilson meglátta az éppen ebédelő Nicole Kidmant és Russell Crowe-t. Rebel elsősorban azért ment az asztalukhoz, mert meg szerette volna köszönni Kidmannek, hogy az általa elnökölt, fiatal ausztrál tehetségeket felkaroló iskola ösztöndíjat adott neki. 

Legalábbis ezt volt a terv, de ahogy Wilson odalépett az asztalhoz, Crowe egyből modortalanul rákiáltott: 

Odasétáltam az asztalukhoz, hogy mondjak néhány szót, de mielőtt egy hang is kijöhetett volna belőlem, Crowe azt kiabálta, hogy „Húzz a picsába!” Annyira megdöbbentem ezen a modoron, hogy szó nélkül otthagytam őket

– nyilatkozta a színésznő, aki először egy amerikai talkshow-ban mesélt az esetről. 

Crowe viselkedése azért is meglepő, mert Wilsonnal a jelek szerint egész könnyű kijönni. Jennifer Lopez koncertjén például Justin Bieberrel és Kelly Osbourne-nal szelfizett szélesen mosolyogva. 

Végül tavaly, nem sokkal azután, hogy Wilson az éttermi jelenetről nyilatkozott, ismét találkozott a színésszel, aki akkor odahajolt Wilsonhoz és a fülébe suttogta:

Azt hittem, már mondtam, hogy húzz a picsába.

Bár az újbóli találkozót Wilson már viccesnek és nem bunkónak ítélte meg, nem tudta kiverni a fejéből Crowe viselkedését, aki az utóbbi években félelmetesen eltorzult, és inkább hasonlít egy alkoholista mikulásra, mint egykori önmagára. Az idehaza május 9-én debütáló Csaló csajok című filmjében Rebel Anne Hathaway-jel játszik, akit a forgatás alatt sokat froclizott. Wilson, hogy kiegyenlítetté tegye a szópárbajt, azt tanácsolta kollégájának, hogy nyugodtan hívhatja őt „nagymellű Russel Crowe-nak”. 

Igazából ez nem is sértés, inkább dicséret 

– tette hozzá Rebel Wilson, amint azt a Daily Mail is megírta.