Weisz Fannit rengeteg elutasítás érte siketsége miatt. Sőt, nemcsak régen, mostanában is kapott már kellemetlen kommentárokat fogyatékossága miatt. Legutóbb például akkor, amikor egy autómárka nagykövetének kérte fel.

A modell a Borsnak nyilatkozott arról, mennyire rögös szakmai út  áll mögötte. 

Tizenegy évesen ért az első pofon, amikor jelentkeztem egy munkára, de nem sikerült. Nem engem választottak ki a reklámra. Sok nemet kaptam, azért, mert siket vagyok. Rengetegszer csalódtam, és voltam szomorú emiatt. A kifutón való munkákról, versenyekről rendre elküldtek, mondván, a siketségem miatt nem tudnak alkalmazni, mert nem hallom a zenét. Pedig nem is kell hallani. Ezt vagy érzi az ember, vagy nem. Én mindig is éreztem a ritmust, a basszust, egyszerűen a véremben van a zene.

Pedig a modell egészen kiskorában, 2-3 éves korában szeretett a tükör előtt pózolni, már gyerekként megigézte őt a kifutók világa. Kitartásának és makacsságának köszönheti, hogy ma ennyien ismerik a nevét:

Sokszor találkozom a munkám során olyan emberekkel, akik régebben elutasítottak, nem akartak velem dolgozni. Imádom az érzést, amikor összetalálkozunk, rám csodálkoznak, és azt mondják, „Atya ég! Mi­lyen kár, hogy anno nemet mondtam neked, Fanni! (...) Álmodoztam, csalódtam, de nem adtam fel, és mindent megtettem, hogy azzal foglalkozhassak, amivel szeretnék.

A modell, aki még smink nélkül is meg meri mutatni magát, egyik legfőbb támasza a férje, aki mindenben támogatja őt, például abban a tervében is, amit nemrég vett a fejébe. Fanni saját történetével példát akar mutatni másoknak, ezért egy motivációs tréninget szeretne tartani, hogy önbizalmat és magabiztosságot adjon másoknak.