Violet Chachki egy drag queen, azaz transzvesztita előadóművész, és ennek a műfajnak a művelői közül rengetegen a RuPaul's Drag Race című műsor kapcsán váltak világsztárokká. Violet Chachkival sem volt ez másként, ő a hetedik évadot nyerte meg, immár négy évvel ezelőtt. A művész/nő most Európát járja a Drag Race többi sztárjával együtt, és az alábbi kép a héten a berlini fellépésükön készült. Violet Chachki burlesque-műsorában légtornász szám is található, amelyhez két jó karban lévő férfitáncost és egy hatalmas, pénisz alakú kelléket vesz igénybe, amely egyben egy kicsit rakétára is emlékeztet.

Ugyanerről videót is tudunk mutatni Violet Chachki Instagramjáról, ami 18+-os választ ad arra a kérdésre, hogy vajon a két tangás fiatalember beszáll-e a rakétába a díva mellé.

View this post on Instagram

🍆 🚀

A post shared by Violet Chachki (@violetchachki) on

És ha már belelapoztunk ebbe az instafiókba, hadd tegyünk ide egy képet arról is, milyen Violet Chachki férfiként – a kommentelők azt szokták megemlíteni, hogy eléggé emlékeztet a fiatal Dave Gahanre, a Depeche Mode énekesére.