horoszkóp
GettyImages-505009446

A Trónok harca Daniel Portmanjét folyton tapperolják a rajongók

2019.05.02. 15:19

A Trónok harca Podrick Payne-jét, azaz Daniel Portmant valósággal zaklatják a rajongók. Aki nincs annyira képben a Trónok harcával, annak eláruljuk, hogy Pordick Payne leginkább arról híres, hogy egy igazi bajnok az ágyban, akitől még a prostituálnak sem kérnek pénzt. Az viszont sosem derült ki a sorozatban, hogy mitől is ilyen nagyágyú Pordick Payne a hálószobában – ezt a nézők fantáziájára bízták.

Noha a sorozat elején szinte csak kísérleti jelleggel írták bele a karaktert, a nézőknek annyira megtetszett, hogy a Trónok harca végéig megmaradt. 

Daniel Portmannek, aki a sorozat elején még csak 20 éves volt, nagyon is tetszett a csődörszerep. 

Úgy éreztem magam, mint egy kisgyerek az édességboltban. (...) Hirtelen Casanova lettem, a világ különböző pontjain élő emberek mind azt akarták tudni, hogy vajon igaz-e, hogy tényleg ennyire jó szerető vagyok. Hazudnék, ha azt mondanám, nem élveztem 

– nyilatkozta a színész az Esquire-nek, de ahogy múltak az évek, annál kevésbé volt szórakoztató Portmannek, hogy a rajongók egy szexgépnek nézik. 

Annyian markolták már meg a... leginkább idősebb nők, akik...

– Portman az interjúban nem fejezte ki magát elég világosan. Amikor megkérdezték tőle, hogyan reagálta le az ilyen helyzeteket, azt válaszolta:

Mit tehettem volna? Természetesen megkértem őket, hogy fejezzék be. Régebben még nem viselkedtek így. A mai világban azt hihetnénk, hogy az emberek meg tudják különböztetni a valóságot a fikciótól. Nem mondom, hogy egyes helyeken az emberek másképp, jobban viselkednének, teljesen megőrültek. Ez egyáltalán nincs jól így. 

Természetesen az interjúban Portman elmondta, hogy mindettől függetlenül nagyon hálás, hogy játszhatott a sorozatban. Annak pedig különösképpen örül, hogy (ellentétben sok szereplőtársával) őt nem gyilkolták meg brutális módon a sorozat közepén. 

FRISSÍTÉS/SPOILER

Egy olvasónk szerint a karakter vonzerejét az adja, hogy nemcsak az ágyban bír különleges képességekkel, hanem emellé remekül énekel:

A kupiban, amikor Podrick ott járt., a lányok mindegyike az ő szobájába ment és nagyon élvezték amit kaptak, még pénzt sem fogadtak el. Igen, ez így volt a filmben, és furcsamód mindenki azt hiszi, hogy a Podrick valami szexisten. Nos, egy kupiban egy olyan lányt, aki ebből él, főleg többet is, nem hiszem, hogy szexszel meg lehetne igézni. Szóval biztosan valami mást kaptak a lányok. Mostanra már tudjuk is, hogy mit. A 8. évad 2. részében a nézőt is megigézte Podrick, mindenki elolvadt, de csak keveseknek jött le az összefüggés. Igen, Podrick énekelt a lányoknak és azok mind az ő szobájába mentek élvezni az éneket. Csodás hangja van, amit meg is hallgathattunk a második részben, amikor elénekli a „Jenny of Oldstones” dalt.