Szőke Zoltán a kezdetektől fogva, 1998 óta a Barátok közt egyik főszereplője. A Bors az 50 éves színész korábbi utalásaira és egy közelebbről meg nem nevezett stábtagtól kapott friss megerősítés alapján írja azt most, hogy Szőke Zoltán 20 év után felmondott, kiszáll a sorozatból.

A színész távozásának okairól többek között ezt mondta az informátor:

Már egy ideje mindenki tudja, hogy Zoli ráunt durva karakterére. Nem rejti véka alá a stábban sem, sőt, többször jelezte a forgatókönyvíróknak is, hogy változtassanak Berényi Miklós viselkedésén. Nem szeretne már rosszfiú lenni, azt mondja mindig, ez nem összeegyeztethető a privát énjével, és azzal a jellemfejlődéssel, amin ő maga az utóbbi években végigment.

Szőke Zoltánt érdekli az ezotéria, a meditáció, és zavarta, hogy túl nagy a különbség valós énje és sorozatbéli szerepe között. Kérte, hogy módosítsák a cselekényszálakat ennek megfelelően a Barátok köztben, de erre ezek szerint nem került sor, így a színész úgy döntött, kiszáll a sorozatból. A Barátok közttől az Indexnek megerősítették, hogy ez még nem jelenti Szőke Zoltán mostani évadra szóló szerződésének végét, tehát legalább novemberig még a képernyőn marad Berényi Miklós karaktere.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ki akar szállni a Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltán a Barátok köztből

20 év után azért hagyná ott az ezotéria-meditáció iránt érdeklődő színész a sorozatot, mert szerepe nem egyeztethető össze igazi énjével, írja a Bors.

92 · May 03, 2019 10:51am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments