Harry herceg és Meghan hercegné tavaly októberben jelentették be, hogy gyereket várnak, és a kismama maga is megerősítette az azóta eltelt időben, hogy a születés valahogy április végére, május elejére várható. Ehhez képest egyelőre nincs hír a babáról, ezért a királyi család rajongói már tűkön ülnek, ráadásul Harry herceg csütörtökön azt jelentette be, hogy a jövő héten Amszterdamba utazik, írta meg a The Sun, ami további találgatásokra adott okot.

Bár semmi kézzelfogható ok nincs arra, hogy miért ne lehetne hinni a királyi párnak a baba születésével kapcsolatban, sokan mégis azt terjesztik, hogy lehet, hogy a gyerek már megszületett, csak valamiért titkolják. Eszerint az elmélet szerint Harry herceg azért utazik el a jövő héten, mert már otthon van a felesége az újszülöttel biztonságban.

Ugyancsak a The Sun írta meg péntek délben, hogy a hercegi pár otthonának közelében egy járókelő egy motoros felvezetésű autókonvojt látott, és a menet részét képezte egy olyan Bentley, amelynek hátsó ablakában rózsaszín pokrócok voltak. A szemtanú szerint feltűnő volt, hogy az autók milyen lassan mennek át a fekvőrendőrökön, miközben a környező forgalmat leállították, és az illető ebből arra következtetett, hogy talán Meghan hercegnő ül a kocsiban, esetleg már az újszülöttel. Az esetről videó is van, a The Sun oldalán itt lehet megnézni, bár az autókon és a rózsaszín valamin kívül nem sok minden látszik rajta.

Aki látta, valószínűleg a mai napig emlékszik: a legifjabb rojálbébi születését már karácsonykor eljátszotta két német hasonmás, amiből egy elképesztően abszurd fotósorozat született.