GettyImages-82694087

Madonna szerint nincs még egy olyan nő a földön, mint ő

2019.05.04. 11:47 Módosítva: 2019.05.05. 08:31

Ismét visszatért a köztudatba Madonna. Az énekesnő új számának, a Medellínnek múlt héten jött ki a videoklipje, ezen a héten pedig elő is adta a Billboard gálán. A sztár most a brit Vogue-nak adott interjút, melyben kifejtette, hogy egész karrierje alatt küzdenie kellett a média rágalmaival és arról is beszélt, hogy kamu, hogy rosszban lenne Gagával.

Az emberek mindig el akartak hallgattatni ilyen vagy olyan okok miatt

- kezdte az énekesnő a Vogue-nak adott interjújában.  

Vagy azért szidnak, mert szerintük nem vagyok elég csinos, vagy nem éneklek elég jól, nem vagyok elég tehetséges, nem házasodtam jól. Most leginkább azzal jönnek, hogy nem vagyok elég fiatal. Folyamatosan azzal próbálkoznak, hogy rajtam tudják köszörülni a nyelvüket, bármit is csináljak. Újabban azért piszkálnak, mert 60 éves vagyok. 

Az interjúban Madonna arról is beszélt, hogy nincs élő példaképe, merthogy senki sem csinál egyszerre annyi mindent, mint ő, ami egészen megrémiszti. 

Ha visszatekintek azokra a nőkre, akik szerintem nagyszerűek és csodálatosak voltak, szabadságharcosok, mint Simone de Beauvoir vagy Angela Davis, akkor látom, hogy nekik nem volt gyerekük. Én hat gyereket nevelek, egy kreatív művész vagyok, aki politikailag is aktív, jó hangom van és mindent magamnak intézek. Vagyis nincs még egy ember a földön, aki olyan lenne, mint én. 

Madonna az interjúban a Lady Gagához fűződő kapcsolatáról is mesélt, mivel sokszor olvashatta már korábban ön is, hogy a két énekesnő nemcsak rivalizál egymással, de kifejezetten nem kedvelik egymást. Madonna most minden kétséget eloszlatott és kijelentette, hogy az egész csak pletyka, ő és Gaga sosem voltak egymással rosszban.