Justin Timberlake nagyon ritkán mutatja meg gyerekét a nyilvánosságnak, de most végre látni lehetett kettejüket. Az énekes a négyéves Silasszal egy golfversenyen jelent meg, ahová a felesége, Jessica Biel is elkísérte. 

A napszemüveget és rózsaszín felsőt viselő Silast Justin Timberlake a karjában tartva mutatta meg a golfozóknak és egy szemfüles egyénnek, aki videóra is vette a jelenetet. A videón az is látható, mekkora átéléssel szurkolt Biel és Silas a golfozó Timberlake-nek. 

Justin Timberlake elég ritkán mutatja meg a kisfiát, akkor is leginkább úgy teszi, hogy szinte semmi nem látszódik belőle. Erre példa, amikor tavaly halloweenkor Lego-figuráknak öltözött a család, és mindannyiuk arcát maszk takarta. 

2016-ban sem vehettük jobban szemügyre Silast. Ekkor az édesanyja, Jessica Biel töltött fel egy családi képet, ami szintén halloweenkor készült, és a Trollok című film szereplőinek öltöztek be. A fotón Silas éppen hátranéz az anyjára, így a hullámos fürtjeit kivéve nem sokat látni belőle.