A frissen megházasodott Sophie Turner az ausztrál Marie Claire-nek beszélt arról, mekkora nyomást gyakorolt rá a filmipar, akik többször is megpróbálták elhihetni vele, hogy nem elég jó, és ha labdába akar rúgni a pályán, muszáj lesz lefogynia. 

Még csak 23 éves a Trónok harca sztárja, máris rengeteg negatív tapasztalata van a szakmájával kapcsolatban. Az ausztrál női magazinnak elárulta, hogy már több éve jár pszichológushoz, ám azt nem nevezte meg konkrétan, hogy melyik munkája keserítette meg az életét ennyire. 

Mindenkinek szüksége van pszichológusra, különösen akkor, amikor az emberek folyamatosan azt mondják neked, hogy nem vagy elég jó, nem nézel ki elég jól. Szerintem fontos, hogy ilyenkor beszélgetni tudj valakivel, aki segít átvészelni ezt az időszakot

– mesélte Turner a Marie Claire-nek

A színésznő eddigi legnagyobb dobása a Trónok harca mellett a 2016-os X-men: Apokalipszis volt, amiben Jennifer Lawrence-szel és Michael Fassbenderrel játszott.

Turner 13 éves volt, amikor elkezdett szerepelni a Trónok harcában, amit nagyon stresszesen élt meg. A forgatás idején anyagcsere-problémákkal küzdött, ami miatt felszedett magára néhány kilót és pattanásos lett. Az internetezők ekkor éles kritikával illették, kövérnek és csúnyának hívták, amit szintén nagyon nehezen viselt, öngyilkos gondolatai is támadtak.

Nem mondanám, hogy annyira depressziós lettem volna kiskoromban, de akkoriban sokat gondoltam az öngyilkosságra. Nem is tudom, miért, talán csak egy bizarr képzelgés volt az egész, de gyakran megfordult a fejemben. Nem mintha bármikor is komolyan gondoltam volna, hogy tényleg végzek magammal

– nyilatkozta Sophie Turner.   

A színésznő korábban Dr. Philnek is mesélt mentális problémáiról. Az akkori szerelmét, mostani férjét, Joe Jonast is megemlítette, akinek sokat köszönhet:

Amikor valaki mindennap azt mondja neked, hogy szeret, akkor lassan te is elkezded szeretni magad. 

Elmondása szerint Turner már 5-6 éve depressziós. A napjai legnehezebb része a reggelek, amikor ki kell kelnie az ágyból és ki kell mozdulnia otthonról.