Bár Jennifer Aniston februárban ünnepelte az 50. születésnapját, csak most derült ki, mivel lepte meg Brat Pitt volt feleségét a kerek évforduló alkalmából. A színész nagyon kitett magáért: visszavásárolta Anistonnak az egykori közös házukat. 

Mélyen a pénztárcájába kellett nyúlnia Pittnek, hogy visszaszerezze egykori feleségének azt a házat, amiben anno még együtt éltek:

az ingatlant 79 millió dollárért, (22 milliárd forint) vásárolta meg, hogy aztán Anistonnak ajándékozhassa. 

Szép is lett volna, ha ez így igaz, de Brad Pitt cáfolta az egész sztorit. :(((

A Beverly Hills-i ház Aniston álomotthona volt, amit a válás után nagyon megbánt, hogy veszni hagyta és nem vásárolta meg volt férjétől. 

A négy hálószobás csodaház fa padlója egy több száz éves francia kastélyból származott, a konyhának fűtött márványpadlója volt, de a villában elfért  egy pub és egy moziszoba is. Nem csoda, hogy ennyi extrát rejtenek a falak: Aniston és Pitt három éven keresztül tatarozták a házat. 

Az egykoron még hollywoodi álompárként emlegetett Aniston és Pitt 2005-ben váltak el egymástól,  azóta többször is felmerült, hogy újra összejöttek. Főleg, miután Aniston tavaly márciusban elvált Justin Theroux-tól.

via: Daily Mirror