DSC2556

Kárpáti Rebeka otthagyja a Jóban Rosszbant

2019.05.06. 13:46

Négy év után kiszáll a Jóban Rosszban sorozatból Kárpáti Rebeka. A színésznő azért hagyja ott a sorozatot, mert úgy érezte, egy picit megrekedt és már valami újra vágyik. 

Alapvetően én mindig érzem azt, hogy mikor végeztem el a dolgom, akár ha munkahelyről van szó, akár ha hobbiról, párkapcsolatról, barátságról, bármiről. Most azt érzem a Jóban Rosszbannal is, hogy amit el kellett végeznem, azt elvégeztem, amit meg kellett tanulnom, azt megtanultam.

Kárpáti Rebeka boldogan emlékszik vissza az itt eltöltött éveire, a lent látható interjúban azt mondta, úgy érzi magát, mint egy négyéves kapcsolatot lezáró szakítás után. Az egész stábot, a színészektől kezdve a sminkeseken át egészen a kellékesekig a családjának érezte, akiknek sokkal jobban félt elmesélni, ha új barátja lett, mint a saját apjának

Kárpáti Rebeka nem marad munka nélkül: jelenleg a Fem3 Caféban műsorvezető, ami azért tetszik neki a legjobban, mert nagy változást jelent számára a sorozat után, folyamatosan új emberekkel találkozhat, új impulzusok érik. 

A színésznő ma este látható utoljára a Jóban Rosszbanban.