Megszületett Harry herceg és Meghan Markle első gyereke. A nevét még nem, de a nemét már tudni lehet: kisfiú. A hírt a pár elsőként Instagram-oldalán tette közzé. 

Meghan reggel vonult kórházba, ahol délután adott életet első gyerekének. A 3,1 kg-s  újszülött és édesanyja is jól vannak. 

A pár 2018 októberében jelentette be, hogy Meghan terhes. Elsőszülött fiuk II. Erzsébet 8. dédunokája és 7. az öröklési sorrendben. Károly herceg, Vilmos herceg és három fia, és édesapja Harry herceg előzi meg őt. 

A kisfiú hivatalos címe Dumbarton grófja, de a királyi őfelsége megszólítást nem örökölte meg automatikusan, mivel V. György király 1917-ben korlátozta ezt a megtiszteltetést. Csak akkor lehet a királyi család legifjabb tagját királyi őfelségének szólítani, ha II. Erzsébet engedélyezi. 

A kisfiú megszületése után Harry herceg megszólalt a nyilvánosság előtt. Első gyermekének megszületését a legcsodálatosabb élménynek nevezte, amit csak el tudott képzelni, majd megköszönte azt a sok szeretetet és figyelmet, amit az emberektől kapott.