A Met-gálán mindig van valami téma, amit elvileg az öltözékeknek ki kell fejezni. Ez idén angolul úgy szólt, hogy

Camp: Notes on Fashion,

amiből a kettőspont utáni rész lefordítása a könnyebb („megjegyzések a divatról”). A camp szó stílusra alkalmazott jelentését akként foglalja össze az Urban Dictionary, hogy a népszerűség, vulgaritás és ártatlanság kombinációjaként kell rá gondolni, illetve hogy az a camp, ami direkt eltúlzottan modoros, mesterkélt, színpadias és extravagáns.

Ennek remek vizuális definícióját nyújtja az, ahogy Billy Porter bevonult az idei Met-gálára, az alábbi fotó alapján viszont nehéz lenne kitalálni, hogy az idei téma a camp stílus volt, merthogy a következő négy nő nagyjából ugyanúgy öltözött fel, ahogy más vörösszőnyeges eseményekre szoktak menni. A lényeg itt nem a camp, hanem a szexi.

Pedig a camp stílusnak alapvetően semmi különösebb köze nincs a szexi megjelenéshez, de Kim Kardashiannek, Jennifer Lopeznek, Kylie Jennernek és Kendall Jennernek erről a témáról sem jut egyéb az eszébe, csak a dekoltázs meg a szexi alakot kiemelő fazon. Természetesen ezzel semmi gond nincs, sokan vannak, akik bármilyen körülmények között értékelik az ilyen szexi estélyiket – az ő kedvükért készült ez a poszt.