Tatár Csilla az Instagramra kitett posztja alatt tudatta a nagy hírt, hogy 5 év után megint találkozott Kárász Róberttel, sőt, ki is békültek. Lehet, hogy már el is felejtette mindenki, de annak idején elég sok összezördülésük volt a TV2 reggeli műsorában.

Az egyik ilyen emlékezetes pillanat az volt, amikor a napilapokat szemlézve Kárász Róbert direkt elkezdett rugózni az egyik cikken, ami Tatár Csilla magánéletét boncolgatta. A műsorvezető  határozottan szólt vissza neki, hogy 

 Igazán korrekt kolléga vagy, köszönöm. Csak ezt az egyet kértem, hogy ne beszéljünk róla.

Végül azzal zárta a szegmenst, hogy kijelentette: várja már hogy ne kelljen soha többet együtt dolgozniuk. A beszélgetés viszont itt nem állt meg, állítólag kamerán kívül Tatár a következőt mondta Kárásznak:

 Mindig is gyűlöltem veled dolgozni! Remélem, hogy itt fogsz megrohadni, és még tíz év múlva is itt leszel ebben a székben.

Apró megjegyzés: Kárász végül nem rohadt meg a TV2-nél, mivel már az ATV-nél dolgozik.

 A két műsorvezető közti feszült hangulat nem 2014-ben kezdődött. 2012-ben is az volt, hogy Kárász Róbert olyan viccet sütött el, ami tatár Csillának nem tetszett. Erre a műsorvezető azt mondta, hogy még nem szoktak össze teljesen, illetve Liptai Claudia, akivel két évig vezette a Mokkát, na ő vette a poénokat, ment is az oda-vissza oltogatás. Ezt követően sem sikerült úgy összecsiszolódni, hogy ne legyenek súrlódások. Íme egy példa, amikor Tatár csípőből szólt be Kárásznak:

Kárász: Volt már nálunk párduc, oroszlán, gorilla, makákó...

Tatár: és még te is itt vagy.

Ennek a több mint 5 éve tartó beszólogatásnak, ellenszenvnek most vége, úgy látszik, hogy sikerült a régi sérelmeket maguk mögött hagyniuk.